Sisältöön »
 
Tyhypaketit monipuolisesti Hyvinvointihotelli Forssan Luposta.

TyHypäivä – parasta Luppoaikaa! 

Haluaako työporukkasi tyhy- tai tykypäivänä metsään, lihaksia liikuttamaan, voimavaravalmennukseen vai tekemään unelmakarttaa? Forssan Luposta löytyvät nämä ja paljon muuta! Emäntämme Ulla loihtii ryhmällenne herkullista lähiruokaa, ja vanha tehdasmiljöö Loimijoen rannassa tarjoaa mieleenpainuvan miljöön yhteiselle päivällenne. 

TyHypäivä – parasta Luppoaikaa! 

Haluaako työporukkasi tyhy- tai tykypäivänä metsään, lihaksia liikuttamaan, voimavaravalmennukseen vai tekemään unelmakarttaa? Forssan Luposta löytyvät nämä ja paljon muuta! Emäntämme Ulla loihtii ryhmällenne herkullista lähiruokaa, ja vanha tehdasmiljöö Loimijoen rannassa tarjoaa mieleenpainuvan miljöön yhteiselle päivällenne. 

 
 
Valmennuksellinen Tyhypäivä

Valmennuksellinen Tyhypäivä

Valmennuksellinen työhyvinvointipäivä tarkoittaa yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä.

Koulutusosuus voi olla:

 • työhyvinvointivalmennus 
 • voimavaravalmennus 
 • palaute- ja yhteistyöharjoituksia 
 • enneagrammiluento 
 • moninaisuuden ymmärtämisen työpaja
 • unelmakartan rakentamista

  Harjoitukset voidaan liittää koulutuksellisiin työpajoihin, kuten yhteiseen ruoanvalmistukseen Lupon tiloissa. Yhteenkuuluvuuden ja yhdessä selviämisen tunne vahvistuu tekemisen kautta ja opettaa toisen erilaisuuden hyväksymistä ja oman käyttäytymisen tuntemusta. Kokemuksellinen oppiminen työpajoissa ja harjoituksissa luo vahvan muistijäljen ja synnyttää osaamisen iloa.

  Tyhypäivään kuuluu tietenkin lämmöllä Lupon omassa keittiössä valmistettu lähiruoka.

  Valmennukselliset työhyvinvointipäivät kestävät vähintään kuusi tuntia ja niitä räätälöidään tarpeiden mukaan eri mittaisiksi ja sisältöisiksi kokonaisuuksiksi.

  Lisäpalveluita on Lupossa saatavilla runsaasti. Teemme työhyvinvointipäivistä yritykselle tarjouksen keskustelujen, tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Tervetuloa pois kaupungin hektisyydestä tuloksellisellisuutta tukevaan valmennusympäristöön.

  Ryhmän koko maksimissaan 16 hlöä.

  Pyydä ehdotus »

  Hyvinvoinnin Tyhypäivä

  Hyvinvoinnin Tyhypäivä

  Hyvinvoinnin Tyhypäivään kuuluu kehonhuoltoa ja lempeää liikuntaa sekä rauhallista luonnossa kävelyä ja aistiharjoituksia.

  Hyvinvoinnin tyhypäivään sisältyy paljon yhdessä olemista, keskustelua, ryhmä- tai parityöskentelyä, kevyttä ja rentouttavaa kehonhuoltoa ja opastusta omaan jaksamiseen työssä ja arjessa. Voimme keskustella unesta ja sen tärkeydestä, antaa arvokkaita vinkkejä parempaan nukkumiseen ja työkaluja aivojen hyvinvoinnin tukemiseen. Suosittelemme myös rentoutusharjoituksia, mielipaikkaharjoituksia ja aistiharjoituksia.

  Ohjelmassa voi myös olla työn tauotusta tai suunnittelua omien resurssien ja tavoitteiden mukaiseksi sekä mikrotaukojen pitämistä. Voimme myös opetella olemaan kontrolloimatta tekemistämme ja aikatauluamme ja heittäytyä stressittömästi ohjaajan luotettavaan huomaan.

  HYVINVOINNIN TYHYPÄIVÄN KESKIPISTEESSÄ ON TYÖSSÄ JAKSAMISEN JA TYÖN MIELEKKYYDEN PARANTAMINEN SEKÄ PALAUTUMINEN.

  Hyvinvoinnin tyhypäivään kuuluu tietenkin myös lämmöllä Lupon omassa keittiössä valmistettu lähiruoka, joka syödään rauhassa ja hitaasti nauttien.

  Lisäpalveluina voi liittää hyvinvointia tukemaan erilaisia hyvinvointihoitoja. Sauna päivän päätteeksi kruunaa hyvinvoinnin kokemuksen.

  Hyvinvoinnin tyhypäivä voi olla neljästä tunnista aina koko päivään. Suosittelemme koko päivän sessiota tukemaan hyvinvoinnin kokemusta ja kiireettömyyttä sekä antamaan tilaa tärkeälle keskustelulle.

  Hyvinvoinnin tyhypäivän ryhmän ihanteellinen koko on maksimissaan 16 hlö:ä.

  Työhyvinvointipäivän hinta määräytyy ryhmälle räätälöidyn ohjelman ja henkilömäärän mukaan, siksi teemme aina tarjouksen tyhypäivästä. Ota yhteyttä ja pyydä ehdotus sisällöstä.

  Pyydä ehdotus »

  Kulttuurin Tyhypäivä

  Kulttuurin Tyhypäivä

  Tiedätkö mikä on kappeeraiteinen? Tai keitä olivat Pumpulienkelit? Mitä tarkoittaa holja? Entä miten Forssa on saanut alkunsa?

  Kulttuuripainotteisessa tyhy-päivässä pääsette tutustumaan pienen kaupunkimme juuriin, jotka ovat syvällä suomalaisessa maalaismaisemassa, Loimijokilaaksossa harjujen kupeessa.

  Tehtaanpatruuna A.W.Wahrenin ja arkkitehti G.T.Chiewitzin vaikutus näkyy Forssan punatiilisissä tehdasrakennuksissa, puisissa kauniisti koristelluissa puutaloissa ja huviloissa, tehtaalais- ja kauppiaskortteleissa sekä kouluissa ja päiväkodeissa tänäkin päivänä. Armas Puolimatka jätti oman jälkensä uudempaan rakentamiseen.

  Forssan kansallinen kaupunkipuistokokonaisuus kunnioittaa tätä teollisuushistoriaa ja kehystää sen lukuisilla puistoillaan ja ulkoilureiteillään.

  Kokemisen arvoisia ovat mm. palkittu Forssa museo, uusi Kuosikeskus ja kankaanpainannan perinnettä jatkava Rykkeri. Forssassa pääsee myös käymään elokuvissa Suomen vanhimmassa maaseutuelokuvateatterissa ja osallistumaan Mykkäelokuvafestivaaleihin. 

  Meidän hyvinvointihotellimme Luppo sijaitsee vanhassa Viimeistämössä. Sieltäkin on monta tarinaa sen 160-vuotisen historian varrelta.

  Lähde mukaan ja liity osaksi Luppoa -tarinaa.

  Pyydä ehdotus »

   
  Liikunnallinen Tyhypäivä

  Liikunnallinen Tyhypäivä

  Lupon liikunnallisen tyhypäivän resepti on yhdessä liikkumista ja ulkoilua yhdistettynä kovempaan treenaamiseen – jos niin toivotaan. Muina ainesosina ovat luppomaisen iloinen fiilis ja inspiroiva ympäristö ulkona tai Luppo-perheeseen kuuluvan Kutomon liikuntakeskuksen upeissa ja isoissa tiloissa.

  Meillä voit valita tyhypäivään:

  • ryhmäliikuntatunteja 
  • pyöräilyä
  • joogaa tai kehonhuoltoa
  • puistojumppaa tai kuntosaliharjoittelua
  • ravintoluentoja
  • kehon mittauksia

   Liikunnallinen tyhypäivä voi kestää neljästä tunnista koko päivään. Siihen kuuluu tietenkin myös lämmöllä Lupon keittiössä valmistettu terveellinen ja maukas lähiruoka.

   Liikunnallinen työhyvinvointipäivä suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ryhmän liikunnallisen kokemuksen, tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

   Ryhmän ihannekoko maksimissaan 16 hlö:ä.

   Pyydä ehdotus »

   Tyhypäivä luonnossa

   Tyhypäivä luonnossa

   Luppo on luonnonystävän huippukumppani.

   Asiantuntijamme järjestävät teemallisia koulutuksia, kursseja ja retkiä luonnossa ja luontoon liittyen.

   Tyhypäivän toteutuspaikkana voi olla Torronsuon kansallispuisto, Liesjärven kansallispuisto, Melkuttimet, Komio, Saaren kansanpuisto tai Forssan kansallinen kaupunkipuisto.

   Käytämme myös yhteistyökumppaneidemme varauskotia ja laavuja alueen muissa luontokohteissa. Mietimme paikan ryhmän koon, toiveiden ja tarpeiden pohjalta sopivimmaksi.

   Tyhypäivä luonnossa tarkoittaa:

   • opastettua luonnossa liikkumista  
   • tarinoita, historiaa ja tietoutta
   • ohjattua luonnossa rentoutumista ja luonnosta voimaantumista aistiharjoitusten, mielipaikkaharjoitusten tai muiden ohjattujen harjoitusten avulla
   • ruokailu valmiina nuotiolla tai yhdessä kerätyistä raaka-aineista yhdessä valmistettuna kokemuksen

    Annamme vinkkejä oman luontosuhteen ymmärtämiseen ja syventämiseen.

    Suosittelemme koko päivän kestävää luonnossa vietettyä tyhypäivää, jotta luonnon terveyteemme vaikuttavat mekanismit saavat tehdä työtänsä tehokkaasti. Luonnossa oleskelu laskee verenpainetta, alentaa stressihormonitasoja, vahvistaa vastustuskykyä sekä auttaa rauhoittumaan ja palautumaan.

    Ihanaa päästä pois Nuuksion kansallispuiston ruuhkista, luontoympäristöön, jossa on ryhmälle rauhaa keskittyä omaan tekemiseen.

                                                                                                            Oili Sinilehto

    Tyhypäivä luonnossa on mahdollista toteuttaa isollekin ryhmälle hyödytäen laavua tai kotaa. Ryhmän koko toteutuspaikasta riippuen maksimissaan 50 henkilöä.

    Lisäpalveluina saatavilla mm. savusauna, metsäjoogaa, melontaa tai pyöräilyä yhteistyökumppaneidemme kautta.

    Tyhypäivän hinta määräytyy monista osasista, siksi pyydämme ottamaan yhteyttä ja kysymään ehdotusta sisällöstä ja tarjousta oman ryhmäsi tyhypäivästä.

    Pyydä ehdotus »