Sisältöön »

hyvinvointia & terveyttä tukeva Luppo 

Lupossa pidetään ihmisestä huolta kokonaisvaltaisesti. Meillä pääset niin lääkärille, fysioterapeutille kuin personal trainerillekin. Luppo tarjoaa myös rentoutushoitoja, hyvinvointi- ja kestävyysmittauksia.

hyvinvointia & terveyttä tukeva Luppo 

Lupossa pidetään ihmisestä huolta kokonaisvaltaisesti. Meillä pääset niin lääkärille, fysioterapeutille kuin personal trainerillekin. Luppo tarjoaa myös rentoutushoitoja, hyvinvointi- ja kestävyysmittauksia.

 
 
 
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Rauhoittava kellunta suolavedessä rentouttaa mielen ja kehon. Se sopii stressistä, aistien ylikuormittumisesta, kiireestä, unettomuudesta, lihasjännityksistä, jomotuksista, rangan jumeista ja kroonisista kiputiloista kärsiville. Rentoutuskellunta tehostaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta sekä nopeuttaa palautumista.

Kokeile ja ihastu.

Rentoutuskellunta 55 €/hlö
(Sis. alv. 24%)

Haluatko tietää lisää?

Tankissa on hiljaista ja hämärää. Aistitulvasta eroon pääseminen antaa tilaa rauhoittumiselle. Kelluessa hengitys syvenee. Selkärangan nikamatasolla tapahtuu vapautumista, kun kehon ei tarvitse kannatella itseään. Endorfiinin eli mielihyvähormonin eritys vilkastuu lievittäen stressiä.

Lue lisää »

Neurosonic-rentoutustuoli

Neurosonic-rentoutustuoli

Neurosonic®-rentoutushoito rauhoittaa kehoa, autonomista hermostoa ja mieltä. Syke alenee ja lihakset rentoutuvat.

Rentoutustuolissa tapahtuva hoito perustuu aistikudoksen stimulaatioon matalataajuisella värinällä, joka keskitetään eri kehon osiin tai koko vartaloon.

Rentoutushoito ohjaa kehon ja mielen meditaation kaltaiseen tilaan, joka hoitaa ja ehkäisee stressiin liittyviä oireita. Kun stressihormonien tuotanto vähenee, uni paranee. Hoito tapahtuu vaatteet päällä, joten rentoutustuoliin on helppo poiketa vaikka kesken päivän. Hoitoaika on 20–40 minuuttia.

Neurosonic tuoli 25 €/hlö
Neurosonic-tuoli ja kompressiolahkeet yhteensä 40 €/hlö
(Sis. alv. 24 %)

Lue lisää »

Hyvinvointinavigaattori

Hyvinvointinavigaattori

On tärkeää ymmärtää, mistä lähtöruudusta starttaat hyvinvoinnin polulle.

Hyvinvointinavigaattori®:n avulla selvität vahvuutesi ja mahdolliset kehittämisen paikat. Se antaa kokonaisvaltaisen kuvan hyvinvointiin vaikuttavista tottumuksistasi. Keskustelu ja tulosten avaaminen yhdessä ammattilaisen kanssa motivoi ja auttaa sinua oikealle reitille. 

Raportti kattaa neljä osa-aluetta:

  • luontainen tyyli
  • terveyttä ylläpitävä liikunta
  • ruokailu ja ravinto
  • uni ja palautuminen'

Hyvinvointinavigaattori + henkilökohtainen keskustelu 129 €/hlö
(Sis. alv. 24%)

Lue lisää »

 
Kehonhuolto

Kehonhuolto

Lempeää liikuntaa ja venyttelyä ryhmässä. Et välttämättä tarvitse edes liikuntavaatteita. Kehonhuoltotunti sopii vaikka kokouksen tauolle.

Kehonhuolto alkaen 175 €/ryhmä
(Sis. alv. 10%)

Kysy lisää »

Hyvinvoinnin Tyhypäivä

Hyvinvoinnin Tyhypäivä

Hyvinvoinnin Tyhypäivään kuuluu kehonhuoltoa ja lempeää liikuntaa sekä rauhallista luonnossa kävelyä ja aistiharjoituksia.

Hyvinvoinnin tyhypäivään sisältyy paljon yhdessä olemista, keskustelua, ryhmä- tai parityöskentelyä, kevyttä ja rentouttavaa kehonhuoltoa ja opastusta omaan jaksamiseen työssä ja arjessa. Voimme keskustella unesta ja sen tärkeydestä, antaa arvokkaita vinkkejä parempaan nukkumiseen ja työkaluja aivojen hyvinvoinnin tukemiseen. Suosittelemme myös rentoutusharjoituksia, mielipaikkaharjoituksia ja aistiharjoituksia.

Ohjelmassa voi myös olla työn tauotusta tai suunnittelua omien resurssien ja tavoitteiden mukaiseksi sekä mikrotaukojen pitämistä. Voimme myös opetella olemaan kontrolloimatta tekemistämme ja aikatauluamme ja heittäytyä stressittömästi ohjaajan luotettavaan huomaan.

Hyvinvoinnin tyhypäivän keskipisteessä on työssä jaksamisen ja työn mielekkyyden parantaminen sekä palautuminen.

Hyvinvoinnin tyhypäivään kuuluu tietenkin myös lämmöllä Lupon omassa keittiössä valmistettu lähiruoka, joka syödään rauhassa ja hitaasti nauttien.

Lisäpalveluina voi liittää hyvinvointia tukemaan erilaisia hyvinvointihoitoja. Sauna päivän päätteeksi kruunaa hyvinvoinnin kokemuksen.

Hyvinvoinnin tyhypäivä voi olla neljästä tunnista aina koko päivään. Suosittelemme koko päivän sessiota tukemaan hyvinvoinnin kokemusta ja kiireettömyyttä sekä antamaan tilaa tärkeälle keskustelulle.

Hyvinvoinnin tyhypäivän ryhmän ihanteellinen koko on maksimissaan 16 hlö:ä.

Työhyvinvointipäivän hinta määräytyy ryhmälle räätälöidyn ohjelman ja henkilömäärän mukaan, siksi teemme aina tarjouksen tyhypäivästä. Ota yhteyttä ja pyydä ehdotus sisällöstä.

Pyydä ehdotus »