Sisältöön »

Hyvinvointia & terveyttä tukeva Luppo

Lupossa pidetään ihmisestä huolta kokonaisvaltaisesti. Meillä pääset niin lääkärille, fysioterapeutille kuin personal trainerillekin. Luppo tarjoaa myös rentoutushoitoja, hyvinvointi- ja kestävyysmittauksia.

Hyvinvointia & terveyttä tukeva Luppo

Lupossa pidetään ihmisestä huolta kokonaisvaltaisesti. Meillä pääset niin lääkärille, fysioterapeutille kuin personal trainerillekin. Luppo tarjoaa myös rentoutushoitoja, hyvinvointi- ja kestävyysmittauksia.

 
 
 
 
Hyvinvointiviikonloppu

Hyvinvointiviikonloppu

Aikaa hyvinvoinnille ja olemiselle.

Panosta omaan hyvinvointiisi ja jaksamiseesi ottamalla kiireetöntä aikaa itsellesi.

Ohjelma:

Perjantaina saapuminen alkaen klo 16.00

Vapaata aikaa, voit varata itsellesi hieronnan tai valmennuksen.

Sauna

Lauantaina aamiainen klo 9.00

Vapaata aikaa, voit varata hieronnan tai valmennuksen, shoppailla, käydä museoissa, rentoutua tai ulkoilla oman mielesi mukaan.

Opastettu jokivarsikävely klo 16.00-18.00

Sauna

Sunnuntaina aamiainen klo 9.00

Vapaata aikaa. Huoneiden luovutus klo 12.00.

.

Hyvinvoinnin viikonloppu alkaen 160 €/hlö
(Sis. alv. 24%)

Alkaen hinta sisältää majoituksen 2 hh aamiaisella kahdeksi yöksi, opastetun jokivarsikävelyn ja saunamahdollisuuden kahtena iltana. 

Voit varata viikonloppusi yhteyteen palveluita lisämaksusta niin paljon kuin haluat, tai olla rennosti ja tekemättä mitään, ulkoilla ja nauttia rauhallisuudesta. Valinta on sinun. 

Luppoon pääsee linja-autolla (Helsinki-Pori autot pysähtyvät hotellin edessä, muut linja-autoasemalla) tai omalla autolla (hyvät parkkipaikat).

Kysy lisää »

 
Pysähtymisen retriitti

Pysähtymisen retriitti

Uskallatko antaa aikaa ajatuksille? Onko sinulla hyvä olla tässä hetkessä?

Hiljenny aitojen asioiden äärelle ilman kiirettä tai suorittamista pysähtymistä tukevassa ympäristössä ja vertaisseurassa.

Pysähtymisen retriitissä vietämme aikaa pääosin rauhassa ja hiljaisuudessa. Tarkastelemme miten ulkoinen ja sisäinen maailma toimivat keskenään. Harjoittelemme tiedostamaan, mille annamme huomiomme. On terveellistä kyseenalaistaa omia toimintamalleja ja kysyä itseltä, miten voin ja missä menen.

Retriittiin kuuluu hyvää kasvispainotteista ruokaa, omaa aikaa voimaannuttavassa ympäristössä, meditaatio-ohjaus, rumpurentoutus, läsnäoloharjoitukset Torronsuon kansallispuistossa, majoitus yhden hengen huoneissa Lupon herkuilla, sauna ja keskusteluseuraa.

Seuraava retriitti 17.-18.3.2023

Ohjelma perjantai 17.3.2023

16.00 alkaen Saapuminen Hyvinvointihotelli Luppoon

17.00 Tervetulosanat ja aloituskeskustelu

18.00 Illallinen

19.30 Rumpumatka

Sauna ja yhdessäoloa

Ohjelma lauantai 18.3.2023

9.00 Aamiainen

10.00 Meditaatio

12.00 Lounas

14.00 Torronsuon kansallispuisto

16.00 Keskustelu nuotiopaikalla ja kotiinlähtö

Jotta kokemuksesi pysyy yksilöllisenä ja saat majoituksen yhden hengen huoneessa, on paikkoja retriittiin vain seitsemän. Varaa siis omasi pian soittamalla Tarja 050 4619629 tai sähköpostitse tarja(at)forssanluppo.fi.

Pysähtymisen retriitti 250 €/hlö
(Sis. alv. 24%)

Hinta sisältää kolme ohjattua ryhmäharjoitusta, kaksi ryhmäkeskustelua, lounaan, päivällisen, majoituksen 1 hh aamiaisella sekä saunan viihtyisissä ja rauhoittumista tukevissa tiloissa. Ruokailut laktoosittomia ja kasvipainotteisia. Ilmoita erikoisruokavalioista.

Voit jäädä yhdeksi yöksi (la-su) lisää hintaan 125 €/hlö                                  (Sis. Alv. 24%)

Ohjelma lauantai-ilta 18.3.2023 (jos jäät lisävuorokaudeksi)

17-21 välille voit varata oman henkilökohtaisen keskustelun tai rentoutushoidon

18.00 Illallinen

Sauna ja yhdessäoloa

Ohjelma sunnuntai 19.3.2023

9.00 Aamiainen

Vapaata omaa aikaa rauhoittua, rentoutua, ulkoilla tai meditoida. Voit myös varata hyvinvointihoitoja.

Huoneiden luovutus sunnuntaina viimeistään klo 14.00

Ohjaajina ja valmentajina Joni Hernberg ja Tarja Jaakkola

Maksu saapuessa, sisäänkirjautumisen yhteydessä kortilla.

Luppoon pääsee linja-autolla (Helsinki-Pori autot pysähtyvät hotellin edessä, muut linja-autoasemalla) tai omalla autolla (hyvät parkkipaikat).

Kysy lisää »

 
Hyvinvoinnin Tyhypäivä

Hyvinvoinnin Tyhypäivä

Hyvinvoinnin Tyhypäivään kuuluu kehonhuoltoa ja lempeää liikuntaa sekä rauhallista luonnossa kävelyä ja aistiharjoituksia.

Hyvinvoinnin tyhypäivään sisältyy paljon yhdessä olemista, keskustelua, ryhmä- tai parityöskentelyä, kevyttä ja rentouttavaa kehonhuoltoa ja opastusta omaan jaksamiseen työssä ja arjessa. Voimme keskustella unesta ja sen tärkeydestä, antaa arvokkaita vinkkejä parempaan nukkumiseen ja työkaluja aivojen hyvinvoinnin tukemiseen. Suosittelemme myös rentoutusharjoituksia, mielipaikkaharjoituksia ja aistiharjoituksia.

Ohjelmassa voi myös olla työn tauotusta tai suunnittelua omien resurssien ja tavoitteiden mukaiseksi sekä mikrotaukojen pitämistä. Voimme myös opetella olemaan kontrolloimatta tekemistämme ja aikatauluamme ja heittäytyä stressittömästi ohjaajan luotettavaan huomaan.

Hyvinvoinnin tyhypäivän keskipisteessä on työssä jaksamisen ja työn mielekkyyden parantaminen sekä palautuminen.

Hyvinvoinnin tyhypäivään kuuluu tietenkin myös lämmöllä Lupon omassa keittiössä valmistettu lähiruoka, joka syödään rauhassa ja hitaasti nauttien.

Lisäpalveluina voi liittää hyvinvointia tukemaan erilaisia hyvinvointihoitoja. Sauna päivän päätteeksi kruunaa hyvinvoinnin kokemuksen.

Hyvinvoinnin tyhypäivä voi olla neljästä tunnista aina koko päivään. Suosittelemme koko päivän sessiota tukemaan hyvinvoinnin kokemusta ja kiireettömyyttä sekä antamaan tilaa tärkeälle keskustelulle.

Hyvinvoinnin tyhypäivän ryhmän ihanteellinen koko on maksimissaan 16 hlö:ä.

Työhyvinvointipäivän hinta määräytyy ryhmälle räätälöidyn ohjelman ja henkilömäärän mukaan, siksi teemme aina tarjouksen tyhypäivästä. Ota yhteyttä ja pyydä ehdotus sisällöstä.

Pyydä ehdotus »

 
Kehonhuolto

Kehonhuolto

Lempeää liikuntaa ja venyttelyä ryhmässä. Et välttämättä tarvitse edes liikuntavaatteita. Kehonhuoltotunti sopii vaikka kokouksen tauolle.

Kehonhuolto alkaen 175 €/ryhmä
(Sis. alv. 10%)

Kysy lisää »